BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

65,66% от жителите на Горна Оряховица искат нов кмет

65,66% от жителите на Горна Оряховица казаха, че НЕ ЖЕЛАЯТ Добрев да бъде техен кмет!

„Очаквам на балотажа твърдо да го заявим и с масов вот да изпратим НЕКМЕТА в заслужена почивка.“, заяви Николай Рашков, който е готов с нови сили и енергия да рестартира и управлява процесите в Общината!

Анализите му още показват, че неубедителните резултати на опозиционния кандидат се крепят на вота на общинските служители, които под строй и страх гласуват, както и на изборните номерца, които трябва да бъдат неутрализирани.

Николай Рашков призовава всички свои 3167 избиратели да го подкрепят отново, но и да заразяват всички свои близки и приятели с идеите за новото развитие на Горна Оряховица.

„Благодаря ви от сърце! Вие давате смисъл на моите и усилията на целия ми екип. Обръщам се към Вас като към приятели, с които говорим на един език и за Вас е повече от ясно, че каузата ни има нужда от голяма подкрепа! Вярвам, че всеки от Вас може да убеди близки, приятели, колеги и съседи да Ви последват в направения избор ЗА МОДЕРНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА.

Вие избирате думите и личната си мотивация, а аз няма да Ви предам!“, споделя Рашков в свое обръщение.

Източник: Вестник Борба

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!