BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

“Синята Коледа” зарадва с продукти над 90 възрастни хора по селата

вторник, 26 Дек., 2023, 09:43ч.

SinyaKoleda

Благотворителната акция “Синя Коледа” за поредна година зарадва над 90 домакинства на възрастни и социално слаби хора в селата от Великотърновска област. Те получиха в навечерието на празниците пакети с хранителни продукти от представителите на Old Capital Boys. Това бе осмото издание на благотворителната инициатива на феновете на „Левски“ от старата столица.

От Old Capital Boys тази година зарадваха възрастните хора от Мерданя, Самоводене, Къпиново, Драгижево, Миндя, Паскалевец, Лесичери и Дичин. Посетено бе и семейство в Пчелище, преживяло голяма лична трагедия.

„За поредна година успяхме и ще продължаваме да успяваме благодарение на ВАС! „Синята Коледа 8“ на Old Capital Boys-OCB е факт и се радваме, че успяхме да напомним на над 90 души, че не са сами! Не ги забравяйте, пазете ги! Благодарим Ви!

Благодарим на всички, които помогнаха и тази година Синята Коледа да е реалност. Да живее България!“, обяви председателят на фенклуба на “Левски” Калин Станчев.

SinyaKoleda2

Източник: veliko-tarnovo.net

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!