BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Поздрав на инж. Емануил Манолов за празника на Павликени

събота, 29 юни, 2024, 08:35ч.

DSC_6045

Уважаеми съграждани,

На 29 юни отбелязваме най-значимия празник в нашия календар – деня на светите апостоли Петър и Павел, когато се навършват 81 години от обявяването на Павликени за град. Почитаме светците, които въплъщават вярата и надеждата, но и честваме духа и солидарността на нашата задружна общност.

Години наред Павликени е бил средище на хора с големи сърца и непоколебим дух. Нашият град се е развивал благодарение на труда и усърдието на всеки един от вас – хората, които с гордост наричат Павликени свой дом. Днес, когато се оглеждаме наоколо, виждаме плодовете на нашите усилия – имаме развит и благоустроен град и общност, изпълнена с живот, културни ценности и здрава връзка с миналото ни. Ежедневно допринасяме за развитието на Павликени!
Павликени е символ на сплотеност, трудолюбие и преданост към земята.

Покланям се пред нашите предци, които са положили основите на града ни, начело с Атанас Хаджиславчев, и благодаря на всички Вас – днешните граждани на Павликени, които достойно го пазят!

Скъпи съграждани,
Нека продължаваме да работим заедно, за да направим Павликени още по-добро място за живеене. Когато сме единни можем да преодолеем всяко предизвикателство и да постигнем още по-големи успехи.
Бъдете здрави и обичайте своето Павликени!

Честит празник, Павликени!

С уважение,
Инж. Емануил Манолов
Кмет на община Павликени

Източник: veliko-tarnovo.net

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!