«
»
BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRomanian
Facebook

Младите в политиката: Жулиета Войнова от „БСП – Обединена левица“ няма опит в политическите скандали

press_Julieta

Съчетание между опит и младост! Това е листата на „БСП- Обединена левица“ в област Велико Търново. Запознайте се с Жулиета Войнова. Тя няма опит…в политическите скандали и интриги! Няма да се налага да се притеснявате, че е „човек на някого”.

Но пък има богат опит с младежката ангажираност. Още на 15 години е избрана за председател на Градския ученически парламент във Велико Търново. На 18 години се присъединява в редиците на Младежко обединение на БСП, а от 2022г. е и негов председател в град Велико Търново, и това преди още да завърши висшето си образование в Москва.

В момента е и активен член в Националния съвет на младежката структура. Личното ѝ мото е „Политиката е хоби, а не задължение – нека бъде вълнуваща и смислена! Тя не трябва да бъде скучна,  трябва да носи усмивки дори когато се вземат трудни решения.”

Затова Жулиета ще Ви говори открито и искрено, без задни мисли – дори ако се озовете на непланирано парти с вино, вместо на делова среща. Няма да предлага поредните предизборни обещания, а реални идеи и решения. Ако в момента разговаряхте с Жулиета, тя би ви казала: „Вашият глас е Вашата сила! Проектирайте бъдещето, в което младите имат глас, възможности и мотивация – бъдещето, което искате и заслужавате. Време е да изберем действието и вдъхновението, а не бездействието и рутината. Време е за решения!”

Жулиета Войнова е с номер 28 в листата на „БСП- Обединена левица“ и лична преференция 105!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Източник: veliko-tarnovo.net

Вашият коментар

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!