BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Местна коалиция „Глас народен“ регистрира листата си с кандидати за общински съветници в ОИК Велико Търново

IMG_9398

Днес местна коалиция „Глас народен“ регистрира листата си с кандидати за общински съветници в ОИК Велико Търново. В нея влизат 33-ма общественици, доказани професионалисти в своя бранш. Водач на листата е един от най-успешните ректори управлявали великотърновския университет „Св.Св. Кирил и Методий“, а понастоящем зам.ректор на ВТУ проф. д-р Христо Бонджолов.

„Всички ние, личностите, които с имената и биографииите си стоим зад каузата на „Глас народен“ заявяваме, че никой от нас не си търси рабита като общински съветник. Всички ние сме хора с успешни кариери, с достойни постжения в професиите ни. Ние сме личности градили с много труд и талант личния си авторитет и постижения и те ни задължават да отстояваме личната си чест и достойнството. Сред нас няма случайни хора. Лицата от тази листа са елита на града ни – най-добрите лекари, юристи, легандарни спортисти, талантливи хора на изкуството, нaй-успелите в бизнеса и предприемачеството. Чрез нас всички граждани ще участват в управлението на общината. Проблемите да се чуват и да се решават, да има видими резултати, да има развитие и справедливост. Да има подем, за който всички мечтаем от години. Да издигнем града си там, където заслужава, да върнем вярата, че заедно можем всичко.“, каза проф. д-р Христо Бонджолов – водач на листата на МК „Глас народен“.

„Това е изцяло гражданска листа, с изявени общественици, които нямат партийни интереси. Това, което ни обедини е едно единствено нещо. Всички ние с гражданите на община Велико Търново да заживеем в една по-добра заобикаляща ни среда. Всички ние да събудим институциите, да събудим дълбоко приспаното гражданско общество. Всички ние да градим, да създаваме, да защитаваме интересите на общността, на народа, на гражданите. На 29 октомври ние ще кандидатстваме за работа пред гражданите. Те ще бъдат нашите работодатели, те ще бъдат нашия коректив.“, категоричен е Димитър Манолов – кандидат за общински съветник от МК „Глас народен“.

„Ще влезем с чиста съвет и ще излезем с чиста съвест. Няма да излъжем никого. След четири години, ако ми зададете същия въпрос, аз ще кажа „Влязохме с чиста съвест и излязохме с чиста съвест. Не излъгахме никого“, допълни Йордан Радославов – кандидат за общински съветник от МК „Глас народен“.

„Ще защитаваме интересите на студентите и младите хора. Нека не забравяме студентите. Има 14000 студента в града и забелязвам, че те винаги са оставали на заден план. За това моята задача ще бъде да се чува гласа на младите хора. Това е бъдещето както на нашата община, така и на нашата държава.“, каза още Спартак Михайлов също кандидат за общински съветник от листата на МК „Глас народен“.

Официалното представяне на листата на МК “Глас народен, ще се състои на 28 септември, от 10.00 часа в Пресклуба на БТА във Велико Търново.

Източник: veliko-tarnovo.net

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!