BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Красимир Стайков стана прокурор на годината

Красимир Стайков е носител на наградата „Прокурор на годината“ на Асоциацията на прокурорите в България.

Обявяването стана по време на годишното общо събрание на асоциацията, провело се в Батак. В работата на общото събрание активно участие взе и представителна група от великотърновската секция на асоциацията от ВТРП, ВТОП и ВТАП.

Ежегодната награда „Прокурор на годината“ се дава от съсловната организация за високи професионални постижения и постигнати значими успехи при разследването по наказателни производства.

За настоящата година бе уважена номинацията на прокурор Красимир Стайков, която е издигната от прокурори от трите прокуратури във В. Търново.

Стайков работи от дълги години в Районна прокуратура – В. Търново, и именно цялостната му прокурорска работа и постигнатите в нея високи резултати бяха отличени от асоциацията. Като основание за това послужиха постиженията на прокурор Стайков в противодействието на престъпността и в утвърждаване на върховенството на закона.  Както и проявяваните от него висок професионален и етичен стандарт в прокурорската дейност.

Отличеният с плакет и грамота колега при награждаването си сподели, че приема приза като високо признание към всички колеги не само от неговото звено на Прокуратурата на Република България, но и от целия съдебен район.

Източник: Вестник Борба

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!