BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRomanian
Facebook

Георг Георгиев и Димитър Николов връчиха членските карти на новите попълнения на Младежи ГЕРБ в Горна Оряховица

неделя, 13 окт., 2024, 16:26ч.

pic-13-10-04

Председателят на Младежи ГЕРБ Георг Георгиев и кандидатът за народен представител от листата на ГЕРБ-СДС Димитър Николов официално връчиха картите на новоприети членове в младежката организация на партията в Горна Оряховица.

„Ако имахме повече политици, които да приличат на тези наши колеги от младежката организация и на ГЕРБ като цяло, щеше да бъде по-различна картината във вътрешнополитически план. Това, което през последните 4 г. някак окарикатурено наричаме промяна, се оказа нещо съвсем различно и неподозирано лошо. И то именно заради това – защото едни хора, дори млади по смисъла на възрастта си, скъсали с абсолютна всяка реалност, непознаващи България, непознаващи населените места и техните проблеми, незнаещи хората с какви предизвикателства се сблъскват всеки ден, доведоха на раменете си тази подмяна, от която ние трябва сега с всички сили да опитаме да извадим държавата. Вярвам, че този път на 27 октомври с номер 18 в бюлетината и имайки гаранцията на нашия лидер Бойко Борисов и цялата политическа сила ГЕРБ, ще се справим с тази нелека задача“, коментира Георг Георгиев.

Той припомни, че ГЕРБ е партията, която има най-голяма младежка организация, наброяваща близо 16 хил. души – млади и активни българи между 18 и 35 г. „Не мисля, че друга партия може да се похвали с това. Такива, които се създадоха  и заявиха като партия на младите, съвсем доскоро нямаха младежка организация. При ГЕРБ е точно обратното – една от първите структури, която се създава към партията, е именно Младежи ГЕРБ“, каза още Георг Георгиев.

„Млади, образовани, добре изглеждащи и силно мотивирани да бъдат обществено полезни в своя град са младежите в ГЕРБ. Има перспектива за Горна Оряховица, има бъдеще за България“, коментира Димитър Николов.

Новоприетите членове, заедно с Димитър Николов и Георг Георгиев се включиха в инициативата на младежите от ГЕРБ в Горна Оряховица и подмениха компрометирани и увредени пейки на пешеходната зона към хижа „Божур”. „Природата, държавата, градът, това сме ние. Промяната започва със самите нас. Адмирации за вложените усилия от тези млади хора, да ценим и пазим направеното“, апелира Димитър Николов.

В Световния ден на ходенето Николов се възползва от свежата сутрин, за да покаже на колегата си Георг Георгиев красотите на природата в посока хижа „Божур”. Местността е предпочитано място за излет и отдих на всички жители на региона.

„Компанията на позитивни млади хора даде допълнително настроение и тонус по време на импровизирания поход“, сподели Димитър Николов.

Източник: veliko-tarnovo.net

Вашият коментар

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!