BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRomanian
Facebook

В навечерието на света Петка Търновска: От ГЕРБ-СДС призоваха за единение

неделя, 13 окт., 2024, 16:28ч.

_-7

Света Петка Търновска винаги е бдяла и ни е пазила от беди, затова днес е важно, че сме заедно в навечерието на този светъл християнски празник, каза кметът на Велико Търново Даниел Панов в село Въглевци, където местните хора и техните гости отбелязват 165 години от изграждането на православния им храм, носещ името на светицата.

Българите сме преодолявали всички трудности, когато сме заедно и обединени. Държавата ни има нужда от обединение, а не от пагубното разединение, за да има бъдеше за народа ни и България да върви напред, каза водачът на листата на ГЕРБ-СДС проф. Костадин Ангелов.

12 октомври бе и Денят на българската община, хората, които работят в общините, кметовете и кметските наместници осигуряват сигурността за хората. В последните три години на политическо безвремие точно общините са гръбнакът на нашата държава, заяви кандидатът за народен представител Росица Димитрова.

Кандидатите на ГЕРБ-СДС подкрепиха благотворителният футболен турнир в село Габровци, организиран от кметския наместник Христо Медникаров и общинския съветник от ГЕРБ-СДС във Великотърновски общински съвет Жельо Желев. Каузата тази година бе събиране на средства в подкрепа на социалните слуги за деца.

„Ръка, която дава добро, получава добро, нека добрите каузи ни обединяват. А смисълът е още по-голям, когато подкрепата е за деца“, призоваха от ГЕРБ-СДС.

Източник: veliko-tarnovo.net

Вашият коментар

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!