BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Ватиран клин – удобство и комфорт през зимата

vatiran-klin

 

 

Защо си струва да имате удобни ватирани клинове в гардероба си?

Защото можете да ги използвате, за да създадете незабавни – и най-важното – доказани спортни стилове. Със сигурност няма да ви е студено в такъв моден клин – дори в по-хладните пролетни вечери или сутрини. Как да носите ватирани клинове?

Ватираните клинове с дължина до глезена са една от разновидностите на еластичните дамски панталони – все още са сред най-често избираните от жените.за по-студените дни. Не може да се отрече, че клиновете отново са на мода и вече няколко сезона преживяват моден ренесанс. Избираме къси клинове през лятото, класически дълги през късната пролет и ватирани клинове или така наречените „ски“ клинове през есента и зимата. Защо ги обичаме? На първо място, за удобство и комфорт при носене. Клиновете – също ватираните – отдавна са престанали да бъдат предназначени само за фитнес, дейности на открито или сутрешен джогинг в парка. Трябва да се признае, че по-топлите дамски клинове – в зависимост от фасона – чудесно подчертават женските форми, подчертават линията на задните части, поддържат леко издадения корем и дори оформят прасците и бедрата. Можете да ги носите с по-дълга, бяла риза и каубойски ботуши и да отидете на бизнес среща през зимата.

Ватирани клинове – избор номер едно на модните блогъри

През есента, зимата или ранна пролет не забравяйте да съчетаете ватираните си клинове с любимите си стилове. Вдъхновете се от готови комплекти, подготвени от български модни брандове. Забавлявайте се с модата и жонглирайте със стилове, постигайки наистина впечатляващи ефекти. Най-модерните стилове за сезона включват черни ватирани дамски клинове, комбинирани с бели класически кецове с дебела подметка и овърсайз риза в същия нюанс. Друга интересна идея е да съчетаете ватиран клин с  цветен дамски топ  и дамски спортен суичър .

Ватирани клинове за бягане – зимата и мразовитите дни не са страшни за джогинг с подходящо облекло

Тези клинове ще бъдат полезни, когато температурите навън са ниски. Периодът на зимата и студените или мразовити дни не може да бъде причина да се откажете от практикуването на спорт на открито. Напротив, в такъв климат ефектите от нашите контролирани зимни дейности носят много големи положителни резултати. Тялото ни се закалява, освобождават се ендорфини, стимулира се кръвообращението, подобрява се кондицията ни и се увеличава капацитетът на белите дробове. Ватираните зимни дълги клинове ще ни помогнат да тренираме комфортно дори при такива взискателни условия.

Зимните чорапи за бягане на пръв поглед не се различават съществено от обикновените. Това, което отличава ватираните клинове за бягане, е материалът, от който са направени с подходяща изолация от вътрешната страна на клиновете (обикновено термо пух от вътрешната страна).

Клинове за зимно бягане и техните практични свойства

Клинове за зимно бягане са клинове, изработени от подходящ синтетичен материал като: полиестер, полиамид, акрил, ликра и др. с подходяща текстура и изолация.

Технологията на производство остава същата като при традиционните клинове за бягане. Ватираните клинове за джогинг са материал, който не само осигурява топлинен комфорт на тялото, но и дишаща материя, която осигурява циркулация на въздуха . Качественият клин бързо отвежда влагата към външния слой на материята, така че тялото да остане сухо и да не изстива .

Ватираните клинове за бягане също се изработват със специални еластични конци и спортни плоски шевове. Такива шевове не причиняват дискомфорт, изключително издръжливи и не дразнят кожата на спортиста.

Много добро решение е зимният клин от Модна къща Алерт с висока талия. Защо?

Тъй като коланът около кръста и корема придържа перфектно клина към тялото, той не се изплъзва по време на динамично бягане и не е необходимо да се коригира. През зимата – при изолирания клин – високата талия допълнително предпазва чувствителните части на тялото от студ и замръзване.

Ватирани клинове за бягане – бъдете модерни и спортни едновременно

Дамските ватирани клинове вече не трябва да бъдат само класически черни или сиви клинове. В момента, следвайки модата, пазарът ни предлага много богат избор от ватирани клинове за зимата. Могат да имат всякакъв еднороден цвят, например тъмносин, бордо, червен, розов, бутилково зелен, каки, бежов, кафяв и т.н. Могат да се предлагат и в многоцветни версии с различни щампи. Освен че са практични, такива изолирани клинове са модерни и дизайнерски.

В допълнение, кройката, стилът и шевовете на ватираните клинове ги правят идеално оформящи фигурата ви, вталявайки и подчертавайки талията и Ви позволява да постигнете желания ефект на плосък корем.

Доверявайки се на клиновете, произведени от Модна къща Алерт, Вие подкрепяте българското производство. Ще имате клин от качествена материя с високо качество.

 

 

Източник: veliko-tarnovo.net

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!