BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ТОП Кралици на хазарта

kralici-na-hazarta

В миналото хазартните дейности биваха представяни единствено и само като мъжко занимание, съответно асоциациите насочваха вниманието ни към идеята, че това може да е страст единствено на силния пол. Няма значение дали става въпрос за спортни залози, покер, рулетка или някоя от многото разновидности на слотовите игри. С напредване на десетилетията обаче тенденциите се измениха рязко, за да стигнем до момент, в който някои от най-големите имена в бетинг индустрията принадлежат именно на представителки на нежния пол. Вече има и не малко статии в онлайн пространството, които ни насочват към популярните слотове сред жените, предпочитаните стратегии на покер или на спорт, както и много други женски навици в тази насока. В следващите редове ще ви представим и някои от най-успешните дами в бранша, чийто принос по нищо не отстъпва на мъжките им колеги.

 

  1. Денис Коутс

 

Започваме с жена, която не е известна дотолкова с постиженията си на масата за покер, ротативки или спортни залагания. Коутс е по-скоро перфектният модел за модерна бизнес дама, успяла да изгради може би най-големият бранд в света на залагането – не кой да е, а Bet365. Реномираната компания отдавна има лиценз за дейност и на българска земя и навярно е отлично познат на всички запалянковци и хазартни типове.

 

Кариерата на британката започва от не особено бляскавата позиция на касиерка в център за залагания, но след години тя вече може да се похвали със статута на една от най-богатите личности в света. Коутс и до ден днешен е изпълнителен директор на Bet365 и ръководи от първо лице оперативния процес. Разбира се, нейното състояние отговаря и на постиженията й – над 4 милиарда долара приход на годишна база.

 

  1. Лоти Дено

 

Обръщаме внимание и към дамите в покера, която успява да си извоюва и престижната титла „Кралица на покера“. Нейното семейно минало подсказва защо Дено, чието истинско име е Карлота Томкинс, развива такъв интерес именно към покера и защо нейните умения изглежда са ненадминати сред представителите на нежния пол. Баща й е бил професионален покер играч и навярно я е научил на всички тънкости на занаята, преди тя да доразвие уменията си сама.

 

Тя започва работа като дилър в казино в Тексъс, където се омъжва за собственика. Някои биха си представяли всевъзможно романтични сценарии за протичането на медения месец на двойката, но за тези двамата решението е било лесно – околосветско пътешествие на най-големите казина в света. Томкинс печели толкова големи суми, че получава своя прякор, който буквално означава „много пари“.

 

  1. Ани Дюк

 

Завършваме с една дама, която дори успява да превърне своето професионално начинание в обект за преподаване. Ани Дюк е била напът да се откаже от хазартните си страсти, но когато станала на 30, вече съвсем близо до края на висшето си образование, тя решава, че хазартът, както и конкретно покерът са нейното нещо. Тя прави отлично разликата между слотова игра и покер, а вие може да разберете повече по темата в този link.Може спокойно да заявим, че резултатът е впечатляващ – максимална печалба от 4 милиона долара и място като преподавател в покер академия.

 

Както добре виждате и от горните редове, хазартът отдавна вече не е просто страст за мъже.

Източник: veliko-tarnovo.net

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!