BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

С 1755 персонални гласа Димитър Николов е шампионът по преференции

1755 преференции правят издателя Димитър Николов шампион по лични предпочитания на извънредните парламентарни избори във Великотърновски регион. Той е и рекордьор по пренареждане на листата, като на три пъти успя да го направи. Николов, който бе на трето място при ГЕРБ – СДС, стана втори, като позиция му отстъпва проф. Любомира Попова. На изборите през юли Николов имаше малко под 1600 преференции.

„1755 лични предпочитания сред избирателите на ГЕРБ – СДС в IV МИР. Оценка, която е признание, но и огромна отговорност. Благодаря на своето семейство, на прекрасния екип,с който изнесохме трета кампания, на колегите от ПП ГЕРБ и приятелите от СДС. Благодаря на всички онези от вас, които вярвате в моите възможности и качества, дори в моменти, когато съм проявявал колебания. Вярвам, че ще защитя доверието и ще бъда ваш достоен представител“, коментира бъдещият депутат.

Листите размества и петият при ДПС Сунай Мунков, който стана втори пред Йордан Цонев. Мунков обаче няма да се възползва от депутатското място, в случай че първият – Делян Пеевски, реши да влезе от Благоевград, където също води, и ще отстъпи позиция на Цонев, който е и член на ръководството на ДПС.

Източник: Вестник Борба

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!