BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Републиканци за България отново е с №21 за предстоящите парламентарни избори

сряда, 9 юни, 2021, 14:15ч.

RFB_Billboard_410x310cm

ПП “Републиканци за България” е с №21 в бюлетината и на предстоящите предсрочни парламентарни избори на 11 юли. За втори пореден път партията ни ще се бори за гласовете на избирателите под същия номер. Политиките, които ще отстояваме са същите и няма да престъпим принципите си.

Ще възстановим единството на нацията, ще реформираме съдебната ни система и ще работим за възстановяване на държавността.

Ще направим необходимото за въвеждането на ефективно електронно управление, чрез което ще постигнем по-качествено управление, по-ефективен бизнес, по-малко корупция, по-малки загуби на време.

Нека да допуснем във властта можещи хора, които се ползват с високо доверие в обществото. Професионалистите и експертите трябва да бъдат оставени да работят.

Противопоставяме се на политическата нестабилност, на която цялото общество е свидетел и ще продължим да отстояваме принципите си.

България днес има нужда от стабилност и единство. Основа на това могат да бъдат само ясните правила. Затова Републиканци за България е за държава с правила!

Източник: veliko-tarnovo.net

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!