BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Промени в организацията на движение в центъра на Велико Търново за изборите

събота, 20 Ное., 2021, 14:01ч.

Във връзка с провеждането на втория тур на президентските избори на 21 ноември, в центъра на Велико Търново ще бъдат въведени временни промени в организацията на движението.

На 20 ноември от 7,00 до 19,00 ч. и на 21 ноември от 19,00 ч. до края на изборния процес се затваря за движение улица „Васил Левски“. Автобусните линии ще ползват обходен маршрут по улиците „Бачо Киро“, „Седми юли“ и „Христо Ботев“.

Временно ще бъде ограничен трафикът и по улица „Христо Ботев“ – в участъка от кръстовището при Летния театър до ул. „Александър Стамболийски. Това ще се случи от 19,00 ч. на 21 ноември до 6,00 ч. на 15 ноември. Автобусните линии ще бъдат пропускани.

За осигуряване на достъпа на превозните средства, превозващи членовете на СИК до РИК ще бъде ограничен достъпът на автомобили по локалните алеи към сградата на Областна администрация.

Източник: veliko-tarnovo.net

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!