BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Почина учителката от Лясковец, простреляна от бившия си мъж

неделя, 2 ян., 2022, 19:05ч.

980x551_1641133926

Починала е 51-годишната учителка Даниела Райкова, която бе простреляна след скандал от бившия си мъж в Лясковец. Това съобщиха нейните възпитаници от Театрален състав “Мелпомена” към читалище “Напредък”.

“С дълбока скръб и НАЙ-ГОЛЯМА МЪКА си казваме сбогом с нашия мил, добродушен, лъчезарен и верен ръководител на Театрален състав “Мелпомена” – Даниела Райкова. Г-жо Райкова… думите са малко и е непосилно да опишем колко скърбим, колко ни боли… НЕ МОЖЕМ И ОТКАЗВАМЕ да повярваме, че ВАС Ви НЯМА! Вие ни дадохте много, Вие ни научихте на много. Бяхме Ваши деца, а Вие ни приехте и приютихте под крилото си. Дадохте ни възможност да изявяваме творческите си страсти и натури, заедно с Вас обогатяваме едно цяло общество, един цял свят…Липсвате ни! Сбогом!”

Зловещият екшън се разиграл в четвъртък около 20,00 ч. на ул. “Капитан Петко войвода”, на метри от сградата на полицейския участък в центъра на Лясковец. Според разкази на съседи Димитър и жената, с която живеел на семейни начала, наскоро се разделили, но мъжът много тежко приемал раздялата и търсел начини отново да си върне любимата. На 30-ти вечерта, 51-годишната жена отишла до дома на бившия си приятел да върне кучето на мъжа. Какво точно се е случило на улицата пред дома, никой не знае. Най-вероятно обаче, между двамата отново е избухнал скандал. В пристъп на силен гняв Димитър грабнал от дома незаконно притежаваната пушка самоделка и прострелял с нея бившата си изгора.

След това влязъл в гаража, откъдето взел още един патрон, с който се гръмнал в гърдите. Вторият изстрел за нещастие се оказал смъртоносно точен и Димитър издъхнал на място. Съседи открили телата на двамата на улицата и подали сигнал на тел. 112.

Източник: veliko-tarnovo.net

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!