BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Общинари събират средства за лечението на свой колега

Тихомир Трифонов от Павликени се нуждае от 36 000 евро за терапия в чужбина

ДЪЛГОГОДИШНИЯТ СЛУЖИТЕЛ В КМЕТСТВО ПАВЛИКЕНИ ТИХОМИР ТРИФОНОВ Е ИЗПРАВЕН ПРЕД НАЙ-ТЕЖКАТА БИТКА В ЖИВОТА СИ. Мъжът е диагностициран преди една година с коварно онкологично заболяване, което може да победи при навременно високоспециализирано лечение. Такава терапия предлага квалифицирана клиника в Истанбул, Турция.

Тихомир е получил оферта от болница в южната ни съседка за 36 000 евро. В сумата влиза заплащането на животоспасяваща операция и всички необходими допълнителни манипулации около интервенцията.

Нужните средства за лечение обаче са непосилни за него, затова колегите му в местната администрация, близки и приятели стартират акция по набиране на средства. Дарения могат да бъдат направени в Информационния център в община Павликени, в разположените кутии за подпомагане в търговски обекти в града или по банковата сметка:

Титуляр: Тихомир Пенчев Трифонов

ЦКБ АД, клон Велико Търново

IBAN: BG40 CECB 9790 1071 0302 01

BIC: CECBBGSF

Инициаторите на милосърдната кампания апелират всеки, който има възможност, да помогне и по този начин да дари надежда за живот на Тихомир.

Източник: Вестник Борба

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!