BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Обещават ремонтът на бул. “България” да приключи до края на юни

268555164_4680410958685964_5240791108246944969_n

Новият генерален план за организация на движението дава редица решения, но въвеждането им ще бъде след края на ремонта на бул. „България“. До края на юни се очаква да приключи подмяната на ВиК-мрежата, след което трасето ще бъде цялостно преасфалтирано, съобщи кметът Даниел Панов.

В кв. „Колю Фичето“ вече са проучени четири от осем района за облагородяване на междублоковите пространства и оформяне на квартални паркоместа. На финал е проектирането на първия голям квартален терен, паркирането ще е така уредено, че да не се навлиза в зелените площи. Разпределянето на местата ще е ангажимент на етажната собственост. По подобен модел ще бъдат облагородени междублоковите пространства в кварталите „Бузлуджа“ и „Зона Б“, а новият програмен период дава възможност за привличане на финансиране.

Източник: veliko-tarnovo.net

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!