BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Национално обединение на десницата регистрира великотърновската си листа, Цветан Цветанов е водач

неделя, 10 окт., 2021, 13:24ч.

1111

Председателят на ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов е водачът на кандидатдепутатската листа на Национално обединение на десницата за Великотърновския избирателен район. В консервативното дясно обединение политическата сила е партньор с председателстваната от д-р Петър Москов партия КОД.

Заедно с общинския координатор на Републиканци за България в старата столица Пламен Маринов, с координатора за Горна Оряховица Яна Стойкова и юриста Андрей Маринов, Цветан Цветанов подаде документите за регистрация в РИК – Велико Търново.

Всички, които са част от 12-членната листа на Национално обединение на десницата за Великотърновския избирателен район, са успешни в своята сфера хора и личности с десни ценности и безспорен авторитет.  Девет от кандидатите са познати от предходната предизборна кампания.

Силните нови попълнения са в лицето на легендарната българска лекоатлетка, световна рекордьорка и почетен гражданин на Г. Оряховица Светла Златева, на младия предприемач Пламен Пенчев и Наталия Шулика – икономист, медик и управител на сдружение.

Източник: veliko-tarnovo.net

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!