BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Мъж се удави в Горнооряховско, огнеборци влизаха с лодка да вадят трупа

МЪЖ СЕ УДАВИ ВЪВ ВОДИТЕ НА РЕКА ЯНТРА В РАЙОНА НА ГОРНООРЯХОВСКОТО СЕЛО ПЪРВОМАЙЦИ, НАУЧИ „БОРБА“. Не е ясно кога точно се е случила трагедията, но тялото било забелязано в събота вечерта. За изваждането на трупа били ангажирани служители на пожарната и водолази, които влизали във водоема с лодка. На местопроизшествието дошли и екипи полицията и Спешна помощ.

Водолази и огнеборци претърсвали района около Александровския мост в малкото населено място, а по информация на наши източници, мъжът е на 36 години и е родом от Първомайци.

Пред „Борба‘ неговата сестра заяви, че от известно време той се борел с депресия, но категорично не е страдал от психично заболяване и не е освидетелстван за душевно болен.

„Брат ми беше в отпуска от работа. Никой не знае какво точно се е случило  на моста. Искам да запазим името му чисто, селото е малко и се говорят неприятни неща”, сподели жената.

Допълни, че той бил в неизвестност от петък следобед.

Обстоятелствата около трагедията се изясняват от полицията, а трупът е откаран в МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“ за извършване на аутопсия.

Галина ГЕОРГИЕВА

Източник: Вестник Борба

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!