BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Младоженци дариха 350 лв. на Дневния център за деца с увреждания в Свищов

МЛАДОТО СЕМЕЙСТВО ГЕРГАНА И АТАНАС АТАНАСОВИ ОТ СВИЩОВ НАПРАВИХА ДАРЕНИЕ НА ДНЕВНИЯ ЦЕНТЪР ЗА ДЕЦА С УВРЕЖДАНИЯ В КРАЙДУНАВСКИЯ ГРАД. Двамата влюбени предоставиха 350 лв. на социалното звено, които събрали по време на своята венчавка. Във вторник те превели сумата с желанието да помогнат за целите на институцията и в същото време да започнат семейния си живот с добра кауза.

„В деня на тяхната сватба, вместо да приемат цветя, младоженците са организирани кампания за набирате на средства за децата от центъра. Прекрасно е да се срещнеш с толкова усмихнати и позитивни млади хора. Пожелаваме им дълъг и щастлив семеен живот, много радости и сбъднати мечти. Хора като тях поддържат вярата ни в доброто“, споделя управителят на центъра Теменужка Тодорова.

В звеното получават дневна грижа 40 деца на възраст от 3 до 18 години. То бе създадено по проект „Региони в растеж“ 2014 – 2020 г.

Галина ГЕОРГИЕВА

Източник: Вестник Борба

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!