BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Листа от 10 имена регистрира коалиция “Продължаваме промяната”

вторник, 12 окт., 2021, 11:03ч.

IMG_0915

Листа от десет имена регистрира Коалиция „Продължаваме промяната“ за 4 МИР – В. Търново за предстоящите парламентарни избори. Документите бяха внесени от водача на листата за Великотърновски избирателен район архитект Йордан Терзийски.

„В нашата листа са включени изключителни професионалисти – лекари, зъболекари, инженери, печатари. Щастлив съм, че за краткото време, с което разполагахме събрахме един много добър отбор“, заяви архитект Йордан Терзийски. Той уточни, че в предизборната кампания ще разчитат на срещите си с гражданите лице в лице. Лидерите на коалицията – Кирил Петков и Асен Василев, ще посетят региона на 19, 20 и 21 октомври, за да се срещнат с граждани.

„Ние също ще обикаляме населените места, защото искаме нашите послания да достигнат до хората лично. Ние сме хора от Велико Търново и региона, представители сме на местната общност и сред нас няма хора, които са спуснати от някъде“, допълни арх. Терзийски. Той посочи, че си поставят няколко задачи в регионален план, за които ще работят. Една от тях е довършването на АМ „Хемус“ и изграждането на АМ „Русе – Велико Търново“, което ще осигури една по-добра транспортна свързаност на региона. „Искаме и да привлечем чуждестранни инвеститори, които да са в сфери с висока добавена стойност, което би повишило и жизнения стандарт на хората“, допълни арх. Терзийски.

На второ място в листата на „Продължаваме промяната“ е нотариусът Милен Матеев. „За първи път се включвам в политиката. През целия си съзнателен живот съм имал някакви обществени изяви и винаги съм търсил тази идея, която намерих в „Продължаваме промяната“, заяви Милен Матеев. На трето място е Лили Матева-Цанкова. „Адвокат съм от 2000 г., магистър по право и финанси,също така съм медиатор и синдик. Занимавам се с търговско и наказателно право. Нямам никакъв политически опит, но винаги в съзнателния си живот съм имала ясна позиция кого подкрепям и кого не. Честно казано за първи път се доверявам на политическа формация, защото я припознах с идеите, които имам в чисто житейски план с идеите в програмата на „Продължаваме промяната“, заяви адвокат Лили Матева.

След нея в листата се нареждат Кина Йорданова, д-р Стефан Войчев, д-р Пламен Латев, Милена Генчева, Иво Дечев, Велимир Кенаров и Саад Алуани.

IMG_0911

Източник: veliko-tarnovo.net

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!