BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Лекарите проф. Костадин Ангелов и проф. Асен Балтов ще проведат здравни консултации във Велико Търново и региона

понеделник, 1 Ное., 2021, 14:57ч.

anons

Поредица от здравни консултации ще проведат лекарите проф. Костадин Ангелов и проф. Асен Балтов във Велико Търново и региона.

В 15:00 ч. на 2 ноември /вторник/ проф. Ангелов и проф. Балтов ще очакват великотърновци в Пенсионерския клуб в кв. „Чолаковци“.

Консултациите продължават на 3 ноември в Стражица – от 8:30 ч. в Медицинския център, лекарския кабинет на д-р Емилия Георгиева, от 12:00 ч. в с. Раданово – кабинет на д-р Емил Енчев и от 15:00 ч. в Пенсионерския клуб в с. Ресен.

Проф. д-р Костадин Ангелов е специалист по коремна хирургия. Той бе министър на здравеопазването в последното редовно и стабилно българско правителство.

Проф. д-р Асен Балтов е специалист по ортопедия и травматология. Той помагаше на Националния оперативен щаб, закрит от служебното правителство на Румен Радев.

В листата на ГЕРБ-СДС за Великотърновски регион има петима лекари. Водач е проф. д-р Костадин Ангелов. Проф. Асен Балтов е в листата на коалицията ГЕРБ-СДС за София.

Източник: veliko-tarnovo.net

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!