BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Иззеха 7 килограма канабис, отгледан в частен двор в Павликенско

Собственикът на имота обяснил, че стръковете са саморасли

Наркотични вещества иззеха служители на полицейското управление в Павликени. На 18 август при провеждане на специализирана полицейска операция за противодействие разпространението и държането на наркотични вещества е извършена проверка в жилище в с. Паскалевец, обитавано от 45-годишен мъж. В двора на имота са намерени засети 15 растения от рода на конопа с тегло на листната маса около 7 кг. При полеви наркотест растението е реагирало на канабис. Пред униформените обитателят на имота обяснил, че стръковете са саморасли. По случая е започнато досъдебно производство.

В хода на същата операция е извършена проверка и в жилище в Павликени, обитавано от 18-годишен. Намерени и иззети са 7 пакетчета със зелена листна маса с тегло около 5 грама, която при полеви наркотест е реагирала на канабис, и около 1 грам бяло вещество, което при полеви наркотест е дало отчетлива реакция на амфетамин. Срещу младежа е започнато бързо производство.

Веселина АНГЕЛОВА

Източник: Вестник Борба

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!