BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Известният учител Теодосий Теодосиев изнесе онлайн лекция във Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“

Известният учител и ръководител на Специализираната школа по приложна математика и физика Теодосий Теодосиев изнесе онлайн лекция във Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“. Темата беше посветена на студентите на бъдещето.

Популярният учител се срещна и с ректора проф. Христо Бонджолов, с когото разговаряха по актуални въпроси за образованието в България.

Теодосиев е действащ учител и ежегодно излъчва по-голямата част от националните отбори на България за международни състезания и олимпиади по физика. От общо 11 златни медала, печелени от български участници на международни олимпиади по физика, 7 са на възпитаници от неговата школа, включително най-високите индивидуални резултати и отборни постижения. Има 13 индивидуални първенци на националните олимпиади по физика и повече от 50 участници на МОФ.

Източник: Вестник Борба

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!