BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

За 1,5 млн. лв. ремонтират и модернизират магазин „БИЛА“ в кв. „Бузлуджа“

Затварят обекта за месец

Магазинът на BILLA България, разположен на ул. „Георги Измирлиев“ N 13 А във Велико Търново, ще затвори за лятна реконструкция на 23 август. Това е първият обект в старата столица, който се обновява с цел да посрещне високите потребителски очаквания за комфортна атмосфера с богат асортимент и модерни решения за пазаруване. Общият размер на инвестицията е 1 540 000 лв.

Три броя каси на самообслужване и електронни етикети са част от стъпките по дигитализация на търговските обекти на BILLA, които гарантират на клиентите удобство в достъпа до информация, самостоятелно и бързо придвижване на продуктите в потребителската кошница през касовата зона, дистанция и безопасност.

Посоката на подобрения е свързана още с опазване на природните ресурси и засяга оборудването в магазина. Модерни хладилни витрини и системи за LED осветление ще гарантират повишаването на енергийната ефективност и благоприятното въздействие върху околната среда. Същевременно предоставят перфектно съхранение и излагане на богатия асортимент от артикули, с което позволяват на клиента да избере любимите си продукти – с преобладаващо български произход, качеството на собствените BILLA марки или свежестта на плодовете и зеленчуците с марка BILLA градини, проверени за над 700 вида пестициди и отгледани в най-плодородните наши региони.

Търговската верига планира да открие модернизирания обект на 30 септември и да изненада клиентите със специална промоционална брошура.

Сн. „Болкан естейт“

Източник: Вестник Борба

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!