BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Закърпиха с асфалт улица с павета, ще ги глобяват

281618238_573911964091185_562862198240629740_n

Паважната настилка на улица „Бузлуджа“ в кв. „Варуша“ е нарушена при възстановяване на изкопни дейности, свързани с прокарване на кабелни мрежи. Вместо да бъдат наредени отново павета, изпълнителите са положили асфалт.

“Разпоредил съм на дирекция “Строителство и устройство на територията” да изиска от фирмата „Комес-Г“ ООД да премахне асфалта и за своя сметка да възстанови целостта на павираната настилка, ще бъде наложена и санкция”, обяви кметът на Велико Търново Даниел Панов.

Улица „Бузлуджа“ е една от малкото в кв. „Варуша“, които останаха извън обхвата на големия проект за градска среда. За нейния основен ремонт, включително и на ВиК-мрежата сме подали искане за финансиране от държавата.

Община Велико Търново апелира към гражданите при констатиране на проблеми и нередности да подават сигнали чрез платформата “Гражданите ВТ” – https://www.veliko-tarnovo.bg/bg/ecity/grazhdanite-vt/, или на телефона на дежурните: 062619102.

Източник: veliko-tarnovo.net

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!