BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Задържаха 16-годишен за три обира

IMG_0228

В хода на специализирана полицейска операция за противодействие на конвенционалната престъпност служители на РУ – Търново разкриха автора на три кражби. Работата по случая е започнала, след като на 14 август съдействие в управлението е потърсил жител на областния град.

Той обяснил, че предната нощ, след отваряне на комарник в жилището му е проникнал неизвестен и е извършил кражба на 300 лв. в различна валута, два часовника и други вещи. От проведените действия по разследването в хода на спецоперацията е установено, че извършител на деянието е 16-годишено момче от с. Стрелец. То е задържано с полицейска мярка до 24 часа. Част от инкриминираните вещи са установени и иззети.

От проведените допълнителни действия по разследването е изяснено, че момчето е автор и на още две кражби, извършени в периода 12-13 август във В. Търново – на мобилен телефон от незаключен лек автомобил и на мъжка чанта от незавършен строителен обект. Работата по документиране на цялата му престъпна дейност продължава.

Източник: veliko-tarnovo.net

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!