BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Евродепутатът Петър Витанов се срещна с областното и общинското ръководство на БСП

Евродепутатът от левицата Петър Витанов се срещна с общинското и областното ръководство на БСП във Велико Търново. В срещата участваха председатели на структури от областта, общински съветници и членове на Изпълнителното бюро в старата столица.

Петър Витанов благодари за организираната среща и повече от час отговаря на въпроси, които бяха свързани с политиката на Европейския парламент, проблематика от местен характер и развитието на БСП като част от управленската коалиция в страната.

Местните партийни активисти от своя страна посочиха редица проблеми в областта, като един от тях е мръсният въздух във Велико Търново, за което социалистите потърсиха съдействие от евродепутата.

Разискани бяха и въпроси, свързани с политиката на партията, ориентирането на БСП към социално уязвимите хора, малкия и средния бизнес в страната.

Петър Витанов беше в старата столица, за да вземе участие в конференцията „Български гласове за Европа: туризмът – предизвикателства и възможности“, която БТА организира във Велико Търново.

Източник: Вестник Борба

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!