BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Д-р Магдалена Джикова: „ВМРО е партията с традиции в България, която стои твърдо на своята позиция“

11 Магдалена Джикова

Аз съм д-р Джикова и повече от 30 г. работя в областта на женското здраве -акушер-гинеколог съм.
Родом съм от Велико Търново, завършила съм гимназия с преподаване на чужди езици в града, а висшето си образование магистратура – в Медицинския университет в Плевен. Интересен беше стартът ми като лекар – на другия ден след голямото земетресение в Стражица през 1986 г. Работила съм в болнична и извънболнична помощ, била съм управител в извънболнични структури – медицински центрове, а сега работя в „Комплексен онкологичен център – Велико Търново” и то това, което съм искала винаги – гинекологична хирургия.
Успях да отгледам и две добри деца – близнаци, син и дъщеря, вече зрели хора. Имам и двама внуци. Това ме прави горда и щастлива.

С годините човек натрупва житейска мъдрост и опит и иска да сподели и направи нещо добро за обществото. Затова се ангажирах и станах член на ВМРО преди две години, партията с традиции в България, която стои твърдо на своята позиция независимо от политическите украски на настоящето.

Привлече ме истинският патриотизъм на тези хора, борбеността и неуморната отдаденост на каузата за запазване на българското семейство и традиции, на това децата да имат майка-жена и баща-мъж.
И тъй като работя в областта на здравеопазването, няма как да не ме вълнува проблемът с пандемията от Covid-19 и злощастното състояние на нашето общество – с хилядите заразени и над 100 починали ежедневно!

Аз поддържам идеята, че човек трябва да е отговорен първо към своето здраве и тогава да търси пропуските в здравните институции. Подкрепям ползата от ваксинирането и пледирам всеки да се ваксинира. В моменти на ситуация като днешната, крайните мерки са необходими, иначе губим хиляди животи. Явно нашето общество разбира свободата на избор като отричане на новото и полезното.
Скъпи сънародници, събудете се и излезте от мрачното настояще като осигурите здраве за себе си и семействата си! Приемете призива за по-бързо ваксиниране!

Така спокойно и ще гласувате на последните избори за 2021 година с бюлетина № 21 за ВМРО!

Източник: veliko-tarnovo.net

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!