BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Даниел Панов връчи Академичната награда на отличничката от ВТУ Даница Влахова

1 - 2021-12-07T120652.103

Даница Влахова е носителят на Академичната награда на Община Велико Търново за 2021 година, която се връчва за 21-а поредна година на изявен студент от Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“. Тя завършва с отличен успех уеб дизайн във Факултета по математика и информатика на Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“.

Академичната награда бе връчена от кмета на Старата столица Даниел Панов. Той поздрави Даница Влахова, пожела й винаги да носи Велико Търново в сърцето си, а следващата крачка в живота й да бъде успешна реализация в старопрестолния град.

„Всички ние се гордеем с успехите на Даница както от следването й, така и в многобройните конкурси, научни форуми и състезания. Постиженията на младите хора доказват, че във Велико Търново и България образованието е качествено и води до добра реализация. Благодаря на академичната общност и на преподавателите, че въпреки всички трудности от пандемията, заедно с учителите се адаптираха изключително бързо към променените условия, а образованието не пострада“, коментира Даниел Панов. Той пожела на всички студенти да бъдат все така креативни и успешни, да бъдат здрави и да се пазят, да отбележат предстоящия студентски празник, но все пак да бъдат разумни.

В церемонията по награждаването се включиха председателят на Великотърновски общински съвет Венцислав Спирдонов и заместник-ректора на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ доц. д-р Димитър Димитров. Академичната награда е с парична равностойност от 5000 евро.

Източник: veliko-tarnovo.net

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!