BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

В Центъра за грижа за възрастни хора в невъзможност за самообслужване в Свищов отбелязаха за първи път Международния ден на възрастните хора

На 1 октомври в новооткрития Център за грижа за възрастни хора в невъзможност за самообслужване „Св. Иван Рилски“ – Свищов отбелязаха за първи път Международния ден на възрастните хора. За да поздравят потребителите по повод техния празник, Центъра посетиха кметът на Свищов д-р Генчо Генчев, ресорният зам.-кмет д-р Анелия Димитрова и ръководителят на общинска служба „Социални дейности“ Анелия Димитрова.

Гостите бяха посрещнати от директора на Центъра Светлана Иванникова, която приветства домуващите и даде думата на кмета на Свищов. Д-р Генчев отправи топли думи към възрастните хора като им благодари за положения през годините труд за изграждането и развитието на страната, и изрази своята почит и преклонение пред тях. Той подчерта, че общинското ръководство няма да спре да създава благоприятни условия, благодарение на които възрастните хора да се чувстват по-добре и да бъдат по-спокойни.

В празничния ден малчугани от ДГ „Чиполино“ зарадваха възрастните хора с музикален поздрав и ръчно изработени от тях картички, които бяха поднесени на всеки един от потребителите на Центъра.

ПРЕСЦЕНТЪР – ОБЩИНА СВИЩОВ

Източник: Вестник Борба

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!