BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Внасят жалба срещу кариерата в Самоводене

DSC_0015 (7)

Представители на инициативния комитет „Не на кариери в Самоводене“, днес се срещнаха с областния управител Людмила Илиева и нейните заместници Огнян Стоянов и Соня Будева.
По време на срещата, която бе по инициатива на жителите на Самоводене представителите на инициативния комитет Румен Стоилов, Валентин Мицканов и Ралица Първанова запознаха областния управител с хронологията на събитията и недоволството в селото, свързани с евентуалното изграждане на кариера.

Представителите на инициативния комитет обясниха, че подготвят жалба която ще внесат в Областна администрация Велико Търново, относно намеренията за изграждане на кариерата. Заместник областният управител Огнян Стоянов каза, че ще се запознае с казуса и ще отговори на жителите на Самоводене според правомощията си.

Източник: veliko-tarnovo.net

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!