BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

БСП откри с кауза и кампанията в Горна Оряховица

Gorna_oriahov01

Общинската организация на БСП в Горна Оряховица откри  предизборната си кампанията с кауза. “Историята на жената, която е осиновила болния си внук и го отглежда с мизерна пенсия в едно от горнооряховските села, ни трогна изключително силно. Затова предпочетохме да й помогнем вместо да даваме пари за официална церемония, с която да дадем старт на кампанията за вота на 14 ноември”, каза общинският председател Огнян Стоянов, който е с номер 108 в листата на БСП във Великотърновска област.

Така социалистите в Горна Оряховица поеха щафетата от водача на листата Явор Божанков, който на старта на кампанията направи дарение за организация, защитаваща бездомните животни. Акцията му, започнала преди повече от месец с осиновяване на изоставено куче, има за цел да завърши с построяване на нов областен приют.

“В листата на “БСП за България” има представители на 8 от общо 10 общини във Великотърновска област. Горна Оряховица е с “едни гърди пред останолите”, защото нейният кандидат е човек с изключително голям опит в битките срещу неуредиците в общината. Огнян Стоянов е непримирим към зле свършената работа и безхаберието, които спъват развитието на родния ни град. Няма друг общински съветник, който така добре да познава лостовете на властта, законите, местните наредби и да знае кога управляващите ви лъжат или ви дават напразни обещания”, каза Антон Паричев – ръководил местната структура на БСП близо 15 г. Той напомни, че за Огнян Стоянов Горна Оряховица може да гласува с номер 33 в бюлетината и преференция 108.

Източник: veliko-tarnovo.net

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!