BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Благотворително шествие “Дядо Мото Коледовци” обикаля Велико Търново

Благотворително шествие “Дядо Мото Коледовци” обикаля Велико Търново. Инициативата се провежда за девета поредна година. Първото издание беше през 2012 година, м.г. участниците бяха над 400, а сега са още повече. Моторджиите, преобразени като белобради старци, ще посетят центровете за деца, лишени от родителска грижа, и ще им занесат подаръци.

“Отново няма да изневерим на традицията и ще занесем на децата лакомства и изненади. Децата ни очакват с нетърпение заради емоциите”, заяви общинският съветник Георги Недев.

“Скъпи МОТО ДЯДО КОЛЕДОВЦИ! И тази година ще се съберем заедно на един от най-хубавите християнски празници Рождество Христово. Съберете много настроение, за да зарадваме отново нашите приятели от всички центрове за деца, лишени от родителски грижи във Велико Търново. Те ще ни очакват отново с нетърпение най-вече заради емоциите. Отново няма да изневерим на традицията и благодарение на всички спонсори и партньори ще им занесем лакомства и изненади. Със събраните средства от кампанията и всички вас ще им осигурим това, от което имат нужда.

Ще ви очакваме на 25.12.2021 година в квартал “Чолаковци” и бензиностанция DIPESTA, където е препоръчително да заредите качествено гориво. Час на тръгване 10 ч.”, съобщиха организаторите.

Благотворителното шествие започна от “Чолаковци”, мина през кв. “Бузлуджа”, а в момента е по улиците на Зона В, като ще мине през всички квартали.

IMG_1226

Източник: veliko-tarnovo.net

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!