BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Спортни обувки получиха децата от училището по занаяти в Русаля от ВМРО

Rusalya2

Възпитаниците на Училище по изкуства и занаяти за социално слаби деца «Димитър Екимов» в с. Русаля получиха нови спортни обувки от приятелите си от ВМРО в Деня на отворените врати. Подкрепата на воеводите за тези деца е поредна и в различни направления. Това, че децата познават тези добронамерени и сърдечни хора, си пролича по топлото посрещане с прегръдки и широки усмивки.

Кандидатът за кмет на Велико Търново доц. д-р Милен Михов и представители на листата за общински съветници – Евгени Коев, Николай Цонев, д-р Юлия Тонкова, Петър Петров, както и представители на младежката формация към патриотичната организация разгледаха изложбата в училището, която децата бяха подготвили с усърдие, говориха с децата, след това с директора на екипа Анимари Димитрова.

Тя сподели за малките и големите трудности, свързани с издръжката, храненето, топлото и светлото в пансиона. Благодари за подкрепата, която оказват от ВМРО, а те от своя страна дадоха дума, че няма да спрат да помагат.

Rusalya1

Източник: veliko-tarnovo.net

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!