BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Полицаи установиха трима водачи, употребили наркотици, в Свищов и Горна Оряховица

Полицаи установиха трима водачи, употребили наркотици, в Свищов и Горна Оряховица
Трима водачи, употребили наркотични вещества, установиха служители на РУ – Г. Оряховица и Свищов.

Вчера в с. Поликраище за проверка е бил спрян лек автомобил «Ауди», управляван от 22-годишния Й. Й. от същото село. В началото на проверката водачът изхвърлил от автомобила топче хартия, за което е установено, че съдържало метаамфетамин.

При проверка на водача за употреба на наркотични вещества, апаратът е дал положителна реакция на канабис и метаамфетамин. При последвали претърсвания на два адреса са иззети още листна маса, която е реагирала на канабис. Й. Й. е задържан за срок до 24 часа по ЗМВР.

Същата вечер в железничарския град е извършена проверка на лек автомобил «Нисан», управляван от 33-годишния П. П. от същия град. При проверка на водача за употреба на наркотичин вещества, апаратът е дал положителна реакция на канабис. Водачът е отказал кръвна проба. Задържан е за срок до 24 часа по ЗМВР.

Вчера следобед в Свищов е извършена проверка на лек автомобил «Пежо», управляван от 54-годишния В. Ч. от същия град. В хода на проверката е установено, че транзитните табели на возилото са с изтекла валидност, а водачът е седнал зад волана след употреба на амфетамин.

При последвало претърсване в имот на водача в с. Ореш са установени и иззети електронна везна и тревиста маса около 3 гр. реагираща на марихуана. В. Ч. е задържан за срок до 24 часа по ЗМВР.

По всички случаи са образувани бързи производства. / dariknews.bg

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!