BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Поздрав на старши комисар Димитър Машов

Уважаеми колеги,

За мен е чест да Ви поздравя по повод Професионалния празник на българската полиция – 8 ноември.

Във времето, когато спокойствието е ценност, за обществото е важно да знае, че има хора, които всекидневно полагат усилия за спазването на реда, сигурността и закона. Вие сте хората, които ежедневно изпълняват своя професионален и граждански дълг, често за сметка на лично време, сън и здраве, които остават скрити за голяма част от обществото. За всеотдайността, смелостта и самоотвержеността, с които изпълнявате своите задължения, Вие заслужавате уважение и признателност.

Знам, че мисията на българския полицай е изпълнена с много трудности, както знам и че благодарение на волята, която имаме, заедно ще се справим с всички предизвикателства, които стоят пред нас, пред обществото ни и пред държавата ни. Да служиш на обществото, не е просто избор, а призвание.

Да следваш това призвание, означава да притежаваш качества, като чест, достойнство, морални ценности и готовност да се жертваш в името на другия.

Уверен съм, че и занапред ще продължите да отстоявате принципите на отговорната професия, която сте избрали за гарантиране сигурността на гражданите и повишаване на общественото доверие и авторитета на институцията.

Пожелавам Ви здраве и благополучие, професионални и лични успехи, вяра в законността, сили и желание да защитавате реда в област В. Търново. Нека св. архангел Михаил да закриля Вас и Вашите семейства!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Старши комисар Димитър Машов

Директор ОДМВР – В. Търново

Източник: Вестник Борба

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!