BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Окръжният съд предлага широк набор от електронни услуги

Окръжният съд предлага електронни услуги с цел да не се допускат струпвания на множество хора и с оглед спазване на мерките за ограничаване на разпространението на вируса COVID-19. На интернет страницата на съда (www.vtarnovo-os.justice.bg) са публикувани всички способи за комуникация по електронен път, от които адвокати, граждани и вещи лица могат да се възползват в максимална степен. Предоставена е възможност за извършване на онлайн справки за постановени съдебни актове. Процесуалните представители могат да подават съдебни книжа с квалифициран електронен подпис на електронния адрес на ВТОС – [email protected].

Създадена е необходимата организация за изпращането по електронен път на поискани от страните и/или техните представители съдебни книжа на заявените от тях електронни адреси. За улеснение на гражданите на интернет страницата на Окръжен съд – Велико Търново, са публикувани и примерни образци на документи, които се подават до съда. Използването на електронни услуги ще намали  риска от разпространение на заболяването, но и ще спести на гражданите и процесуалните представители излишно чакане.

Източник: Вестник Борба

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!