BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Окръжен съд – В. Търново призовава гражданите да ползват електронните услуги

сряда, 20 май, 2020, 10:26ч.

spravka sudebni aktove

С цел да не се допускат струпвания на множество хора и с оглед спазване на мерките за ограничаване на разпространението на вируса COVID-19, Окръжен съд – Велико Търново обръща внимание на възможностите за ползване на електронните услуги. На интернет страницата на съда /www.vtarnovo-os.justice.bg/ са публикувани всички способи за комуникация по електронен път, от които адвокати, граждани и вещи лица могат да се възползват в максимална степен. Предоставена е възможност за извършване на онлайн справки за постановени съдебни актове. Процесуалните представители могат да подават съдебни книжа с квалифициран електронен подпис на електронния адрес на ВТОС – [email protected]. Създадена е необходимата организация за изпращането по електронен път на поискани от страните и/или техните представители съдебни книжа, на заявените от тях електронни адреси.

За улеснение на гражданите на интернет страницата на Окръжен съд – Велико Търново са публикувани и примерни образци на документи, които се подават до съда.

Изплаването на електронни услуги ще намали риска от разпространение на заболяването, но и ще спести на гражданите и процесуалните представители излишно чакане.

Източник: veliko-tarnovo.net

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!