BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Общинската туристическа агенция „Царевград Търнов“ възстановява дейността си

сряда, 20 май, 2020, 18:40ч.

98141513_251632805952295_6359047987691257856_n

Общинската туристическа агенция „Царевград Търнов“ възстановява дейността си, като ще предлага и нови услуги за предстоящия туристически сезон.
„Пандемията от COVID-19 прекрати работата ни за повече от два месеца. След разхлабване на мерките туристите започват да се завръщат, макар това да става бавно. Предстоящият сезон ще е за вътрешния туризъм и затова подготвяме специални предложения, които да направят Велико Търново предпочитана и атрактивна дестинация за всички българи. Особено важно е спазването на  противоепидемичните мерки, за да се опази здравето на всички жители и гости на града“, подчерта управителят на Общинската туристическа агенция Борислав Йорданов.

На този етап офисите на „Царевград Търнов“ ще работят по график: от понеделник до петък ще е отворен централният офис на ул. „Христо Ботев“ №5 в центъра на Велико Търново, а в събота и неделя ще работи офиса на площад „Цар Асен I“ пред крепостта Царевец. И на двете места ще се предлагат както групови, така и индивидуални и семейни билети за всички музейни обекти, както  специални пакети, които ще бъдат пуснати от 1 юни т.г.

От 23 май се възобновяват и излъчванията на аудио-визуалната програма „Царевград Търнов – звук и светлина“. На този етап за да се избегне струпването на хора и спазване на наложените здравни мерки спектакълът няма да може да бъде наблюдаван от площада пред крепостта Царевец.

Желаещите ще могат да гледат програмата „Звук и светлина“  от  ВИП площадка на ул. „Никола Пиколо“ №6 на специални преференциални цени. Площадката ще се  дезинфекцира преди и след излъчване на всеки спектакъл, а зрителните места ще са на дистанция, според всички установени до момента изискванията.

Информация за предстоящите излъчвания на спектакъл Звук и светлина може да бъде намерена на  сайта https://www.soundandlight.bg/bg/, както и на сайта на Общинската туристическа агенция Царевград Търнов“ http://www.velikoturnovo.info/

Източник: veliko-tarnovo.net

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!