BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Областна администрация със сертификат за стандарта на услугите, предоставени в публичния сектор

Областна администрация – Велико Търново, получи пресертифициране на Системата за управление на качеството по стандарт ISO 9001:2000. Интегрираната система за управление е внедрена в администрацията през 2017 г. Тя е продължение на внедрените системи за управление на качеството на 31.05.2005 г. и за управление на сигурността на информацията на 3.02.2009 г. Това ще повиши стандарта на услугите, предоставени в публичния сектор, и ще се достигне до по-висока степен на ефикасност и прозрачност на държавната администрация.

Задачата на тази система е да се осигури съответствие на предлаганите от Областна администрация административни услуги с нарастващите изисквания на държавните и общинските органи, гражданските и юридическите лица на територията на областта, както и повишаване на доверието помежду им.

Източник: Вестник Борба

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!