Facebook

Нови езикови ваканции за незабравимо лято в Алпите в „Седмицата на швейцарското образование в България“ от 20 до 24 януари

понеделник, 20 Ян., 2020, 14:41ч.

1200x628_KV

Чуждоезикова подготовка, приключения и иновативни курсове с 20 % отстъпка

От 20 до 24 януари в България ще се проведе Седмица на швейцарското образование, която ще представи нови ваканционни програми за деца за лято 2020. Акцент ще са личните консултации за избор на курс, а елитни швейцарски училища ще предоставят специални отстъпки от 20% за българските ученици.

Седмицата се организира от водещата компания за обучение в чужбина – Интеграл, и ще се проведе във всички нейни офиси в София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Благоевград и Русе. В рамките на кампанията професионални образователни експерти ще се срещат със заинтересовани семейства, за да предоставят актуална информация и индивидуални препоръки. Родителите на деца от 5 до 18 години ще получат от тях отговори на всички свои въпроси, а най-добрите швейцарски училища ще представят новите си езикови ваканции и специализирани курсове.

Академична подготовка по английски и френски предлага едно от най-старите сред тях – Brillantmont в Лозана. Специално за среща с българските родители на 21 януари София ще посети представител на училището – господин Walter Loser.

Известните училища TASIS пък предлагат програми на английски, френски и италиански.  Изучаването на език те допълват с активности като футбол с отбора на Милан, тренировки по баскетбол с младежкия отбор „Армани”, курсове по кулинарно изкуство, мода и много други.

За първи път престижното Lyceum Alpinium Zuoz ще предложи новия си курс „Дигитални умения“, с който се изучават основи на програмирането, разработват се игри и роботи. За любителите на футбола има комбинация от езиков курс и футбол с треньори от Реал Мадрид.

Езиковият приключенски лагер Altitude в популярния курорт Вербие пък научава децата на ценни умения за пребиваване „на открито“.

Конструкция на дрон и работа в криминална лаборатория са част от вълнуващите летни занимания, които предлага Leysin American School, заедно с академична програма в областта на историята, природознанието, географията и изобретенията.

За младежи над 16 години, насочени към висшия хотелиерски и ресторантьорски мениджмънт, са летните предложения на най-доброто училище по туризъм в света – Institute Montreux.

Повече информация за Седмица на швейцарското образование на www.integral.bg/swissweek

Източник: veliko-tarnovo.net

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!