BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Мъж преби жена си, пътен хулиган арестуван в старата столица

Бързо производство е започнато в полицейското управление в Г. Оряховица за неизпълнение на Заповед за защита от домашно насилие. Вчера следобед съдействие в полицията е потърсила 41-годишна жена от железничарския град. Тя е обяснила, че 40-годишен мъж, с когото живеела на семейни начала не е изпълнил съдебна заповед за защита от домашно насилие и й е нанесъл удари в областта на лицето. След намесата на полицията нарушителят е задържан за срок до 24 часа по ЗМВР.

40-годишен мъж от В. Търново е задържан за хулиганство. Сигнал за случая е получен вчера следобед. По данни на подателя 40-годишният мъж е проявил агресия, след като е ударил с управлявания от него товарен автомобил «Фиат Дукато» и е счупил стоп на друг товарен автомобил. Случката се е разиграла на ул. «Асти» в областния град. След намесата на полицията мъжът е бил задържан с полицейска мярка до 24 часа. По случая е започнато досъдебно производство.

Източник: Вестник Борба

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!