BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Младите социалисти събират стари снимки от Велико Търново и спомени за града /СНИМКИ/

СТАРИ СНИМКИ НА ВЕЛИКО ТЪРНОВО И СПОМЕНИ ЗА ВЕЛИКО ТЪРНОВО СЪБИРА МЛАДЕЖКОТО ОБЕДИНЕНИЕ НА БСП В СТАРАТА СТОЛИЦА. Идеята хрумнала на новия председател на сдружението в празничния 22 март, който тази година търновци празнуваха вкъщи заради извънредното положение, въведено в България.
„На този 22 март е пусто, усеща се притеснението, примесено с угриженост за нас самите и близките ни. Въпреки това – ние от Младежкотообединение в БСП решихме точно на този ден да стартираме кампания, чрез която искаме да вмъкнем положителна енергия сред вас и да ви накараме да се усмихнете.
На лично съобщение на страницата ни или като пост в дискусията на събитието, от днес до 31-ви март, ни изпращайте стари снимки на града (хубаво би било да се упомене от коя година са). Изпращайте ни ваши спомени под формата на текст, какво сте преживели в миналото, свързано с града ни.
Ако съберем достатъчно материал и информация, ще го извадим на хартиен носител и ще го раздадем на великотърновци до края на годината.
Включете се в нашето начинание, нека запазим усмивките и бодрия дух на болярите!“, гласи поканата към търновци.
Инициативата на младите социалисти се нарича „Велико Търново – мой роден град“. Ето и събитието, където можете да изпращате фотографии и спомени.

Снимки: Ростислав Грънчаров

https://www.facebook.com/events/213427303055226/

Източник: Вестник Борба

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!