Facebook

Лясковец отново домакинства шахматен турнир

вторник, 21 Ян., 2020, 10:53ч.

афиш шахмат

За трета поредна година ще се проведе шахматен турнир за Купа „Лясковец”. Турнирът вече се превърна в традиция за града ни и протича под патронажа на кмета на Община Лясковец д-р Ивелина Гецова. Тази година той ще се проведе на 25 и 26 януари, като съревнованието ще бъде в комплекс „Лесопарка”.

Турнирът е за състезатели с рейтинг под 2200 към 1 януари 2020 година и важи за международен рейтинг по класически шах. Наградният фонд е над 1000 лева, а за децата, състезаващи се в категориите момчета и момичета на възраст 8, 10, 12, и 14-годишни, са осигурени купи и медали за победителите. Организаторите – Шахматен клуб „Асеневци” и Община Лясковец обещават и много забавления за малките състезатели. Любезните домакини на ресторант и хотел „Лесопарка” подготвят музикална вечер с DJ и много изненади. В съревнованието ще се включат и най-добрите лясковски деца от ШК „Лясковец”.

Източник: veliko-tarnovo.net

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!