BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кметицата на Никюп търси антични репортери сред туристите

„СТАНИ АНТИЧЕН РЕПОРТЕР“ Е КРЪСТИЛА ПОРЕДНАТА СИ ИНИЦИАТИВА ЗА НИКОПОЛИС АД ИСТРУМ КМЕТИЦАТА НА НИКЮП ЙОРДАНКА АТАНАСОВА. Тя предизвиква всички туристи и посетители на обекта да се снимат сред чудесните руини на Античния град и да качват снимките във Фейсбук.
„И без това всички го правят. А и снимките в Никополис ад Иструм стават прекрасни. Затова предлагам на всеки, който се снима на обекта или снима самия Никополис, да се тагва от мястото. Така снимките ще се появяват и на официалната Фейсбук страница на Никополис ад Иструм. Тя е отворена, всеки може да качва на нея снимки. А и истории за това как се е почувствал докато се разхожда в града, какво знае за Никополис, какво е научил, докато е слушал екскурзоводите“, обяснява г-жа Атанова.
И допълва, че тя лично ще следи снимките и историите в страницата и всеки месец ще избира най-любопитните, а авторът им ще получава от нея като подарък сувенир. „Изненадата може да стигне и до този, чиято снимка или пък история е получила най-много харесвания във Фейсбук, предизвикала е коментари. Искам да направим движение „Предай нататък“ и всеки турист, стига да пожелае, да се превърне в рекламно лице на Никополис ад Иструм“, споделя Йорданка Атанасова.

Източник: Вестник Борба

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!