BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Еленски фирми участваха в благотворителeн базар в Братислава

Производители на местни продукти представиха община Елена на благотворителния базар в Братислава, който се проведе на 24 ноември. С писмо до кмета инж. Дилян Млъзев посланикът ни в Словакия Йорданка Чобанова благодари за дарителския жест на фирмите и подкрепата им за достойното представяне на нашата страна с разнообразни български стоки.

Месните деликатеси на „Елена мес“ ООД, „Билтранс – Велев“ ЕООД, соковете и сушените билки на „Нейчъръл Чойс“ ЕООД, пчелният мед на пчелна ферма „Стефанови“ в с. Раювци и млечните продукти на „БиСиСи Хандел“ ООД – еленската мандра, са впечатлили посетителите с високо качество и невероятен вкус.

Коледният базар в словашката столица е едно от най-популярните благотворителни мероприятия в страната с 28-годишна традиция. Организира се от Международния клуб на жените и представлява своеобразна презентация на участващите в него чрез дипломатическите си представителства държави. От началото на провеждането на базара са събрани и разпределени над един милион евро. Печалбата е предназначена за благотворителни проекти в цяла Словакия.

loading…

Източник: Вестник Борба

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!