BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Дневен център за деца с увреждания – град Свищов взе участие в дистанционна среща организирана от Националния алианс за социална отговорност

В периода на обявената извънредна обстановка на територията на страната по повод разпространението на COVID-19, Националният алианс за социална отговорност организира поредица от дистанционни срещи с представители на различни социални услуги. Срещите са насочени към споделяне на практики, мнения и виждания на ръководителите и екипите по места, относно възможностите за подкрепа на деца и лица от различни рискови групи.

На 21.05.2020 година се проведе поредната среща за североизточния регион на страната с над 30 участници, на която екипът на Дневен център за деца с увреждания в град Свищов беше една от трите социални услуги, поканени да споделят добра практика. Организаторите на форума оцениха практиката на Дневния център в Свищов като иновативна, пример за професионализъм и отговорност към нуждите на децата и семействата в общината.

Директорът на социалната услуга – госпожа Теменужка Тодорова представи пред колегите си основните принципи и алтернативни форми, въведени от екипа на ДЦДУ в гр. Свищов.

По информация на ДЦДУ – гр. Свищов.

Източник: Вестник Борба

Вашият коментар

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!