BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Весела Лечева кани в старата столица лидери в световния туризъм

Срещата с г-жа Соня Уерта, главен мениджър на водещата европейска и световна консултантска и аналитична група THR, е в сряда от 12 ч. на ВИП площадката на ул. „Никола Пиколо” 6

Весела Лечева – кандидат за кмет на Велико Търново, е поканила ключов експерт от THR за анализ на туризма в общината, както и за посочване на практически пътища за подобряване на финансовите резултати за града и удвояване на приходите на хората от бранша.

THR (Ти Ейч Ар) е водеща европейска и световна консултантска и аналитична група за проучвания, анализи, проектиране и изработване на цялостни стратегии за развитието на туризма и на туристическата индустрия, както в национален, така и в регионален мащаб.

Досега THR са реализирали 1100 проекта в повече от над 70 страни в света. Агенцията е консултант на Европейския съюз и на Световната организация по туризъм към ООН. Държави, които са нейни клиенти, са Гърция, Хърватия, Румъния, Словения, Кипър, Египет, Мароко, Испания (Стратегически план за туристически маркетинг), Мексико, Бразилия, Куба, Андора, Аржентина, Перу, Белгия, Уругвай, Чили, Колумбия, Бразилия, както и на някои водещи световни туристически региони – Андалусия, Каталуня, Канарските острови, Бахамските острови, Дубровник, Ещорил, Загреб, Канкун – Мексико, Ханджоу-Шанхай от Китай. Фирмата е консултант и на Интерамериканската банка за развитие, която финансира туристическата индустрия в САЩ и стотици корпоративни клиенти в най-високия туристически сегмент.

Гост на госпожа Лечева ще бъде г-жа Соня Уерта – главен мениджър на компанията. Тя лично е участвала в разработването на туристическия маркетингов план на Каталуня, в Стратегическия план за развитието на туризма в Португалия, Плана за развитие на Колумбия, в Националния марков план за развитие на туристическия бранд на Румъния.

Г-жа Уерта е завършила биснес мениджмънт в Глазгоу, международен маркетинг в Англия и Управленската програма за планиране и осъществяване на търговия и продажби в туризма EADA в Барселона.

Европейската лига за икономическо сътрудничество в Брюксел и нейният представител за Балканите и България г-н Бранко Ботев (заместник-министър на туризма в три български правителства) бяха любезни да помогнат за тази среща.

Г-жа Лечева кани хората от туристическия бранш на среща с г-жа Уерта на 23 октомври, сряда, от 12 часа на панорамната площадка, известна като ВИП площадката, на улица „Никола Пиколо” 6.

Срещата е открита за медиите.

Източник: Вестник Борба

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!